Nå må voksne folk skjerpe seg!


Voksne folk - full skjerpings!

Denne er til voksne mennesker som dømmer andre som ikke er helt A4 og helt lik dem selv - skjerp dere!

At ikke alle er like burde være åpenlyst tidlig i 2017! At jeg er meg og du er deg er heller ingen hemmelighet. Det burde da virkelig ikke komme som et sjokk på deg at ikke alle er som deg!!!

Tenk at det sitter voksne folk å mener slike ting som; 

  • At det ikke er mulig å være annerledes på noen måter.
  • At et annet menneske ikke kan være syk eller ha sykdommer man ikke "ser".
  • At de som er annerledes ikke har samme verdi som andre!
  • At de som ikke jobber 100 % ikke er gode nok og ikke bidrar nok.
  • At de som er annerledes ikke fortjener samme respekt som alle andre!
  • At man ikke kan være syk om man ikke er "gammel".

 

Det er på tide med en alvorlig skjerpings!

 

Jeg blir ikke overraska over slike holdninger lenger, synd - men sant. Det er, dessverre, så altfor mange som har så mye å si om alle andre, som ikke er så perfekte som dem selv...

Vi som ikke lever det livet som de karakteriserer som normalt. He he he, der må jeg le...for jeg tror jo at de aller fleste av oss lever det livet som er perfekt for en selv. Man gjør selvsagt det beste ut av det man har og det man får i livet.

I dagens samfunn hvor det snakkes så mye om mobbing...at man må gå foran som et godt eksempel. Yeah right! Tenker dere på hvilke signaler dere selv sender med å ha slike holdninger? 

Det finnes et tv-program som heter: "Sånn er jeg, og sånn er det". Det burde mange sett. Her er det mye å lære om de forskjeller dere ikke skjønner, tror på eller som dere mistenker at andre ikke har. 

Å måtte det virkelig ikke skje at slike som dere selv blir syke eller på noen annen måte havner i dette uføre som dere mener alle andre udugelige er i!

 

Takk og lov for forskjeller sier nå jeg! Det hadde da virkelig vært kjedelig om alle var like.

 

"Sånn er jeg og sånn er det"

 

~ Anne Lise ~

 

Bildet er fra google.


#annerledes #forskjellig #voksnemåskjerpeseg #sykdom #ikkesomalleandre #mobbing #forskjeller #ulikheter #sånnerjegogsånnerdet

8 kommentarer

Birgitte

03.01.2017 kl.02:53

Gode ord,og sant. Jeg ble faktisk glad over å lese dette! :)

Anne Lise

04.01.2017 kl.21:41

Birgitte: Godt å høre. Takk takk.

likalife

03.01.2017 kl.09:01

Tilsluttes:-)

Anne Lise

04.01.2017 kl.21:42

likalife: Takk takk

Gjermund Bjordal

03.01.2017 kl.11:33

Jeg er en av de som har fått kjenne dette på kroppen. Historien er for lang til å begynne på men min tålmodighet og toleranse ovenfor andre er for lengst brukt opp. Dere kan gjerne kritisere meg for det. Bryr meg ikke lenger.....

Anne Lise

04.01.2017 kl.21:43

Gjermund Bjordal: Så leit å høre. Jeg kritiserer deg ikke.

mydarklightning

03.01.2017 kl.14:29

Jeg opplever desverre at di fleste voksne sitter med denne dømmende holdningen. Helt utrolig hvor mange som er trangsynte. Personlig vil jeg aldri bli "bra nok" for samfunnet uansett hvor hardt jeg jobber. Jeg har ikke fullført utdanning. Jobber deltid i butikk. Er ufør.Virker barnslig. Kan snakke om alt og ser ikke ned på andre som ikke passer inn. Bruker penger på folk kanskje mener er teite ting. Når det egentlig handler om at jeg har hatt det ganske vanskelig og ser verdier i andre ting enn di.

Anne Lise

04.01.2017 kl.21:44

mydarklightning: <3

Skriv en ny kommentar

Anne Lise

Anne Lise

41, Hitra

Jeg er opprinnelig fra Hitra i Sør-Trøndelag, men flyttet til Fet her på Østlandet for 13 år siden. Her bor jeg sammen med min kjære samboer og vår flotte datter. Jeg har passert 40 og synes at tanker og meninger om livet eller andre ting kan være verdt å få skrevet ned noen ganger. Livets skole er også en skole. E-post: alhj@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits